Koopwoningen in gemeente Midden-Drenthe

Bekijk alle 144 woningen te koop in Midden-Drenthe. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Midden-Drenthe die je zoekt.

Makelaars in Midden-Drenthe

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Midden-Drenthe? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Midden-Drenthe. Een koopwoning bezichtigen in Midden-Drenthe? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Midden-Drenthe

Er staan 144 woningen te koop in Midden-Drenthe die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Midden-Drenthe.

Huis te koop in Midden-Drenthe

Midden-Drenthe is een gemeente die ligt in de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in gemeente Midden-Drenthe.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Midden-Drenthe op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Midden-Drenthe? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Midden-Drenthe! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Midden-Drenthe, koophuizen Midden-Drenthe of 2 kamer woningen Midden-Drenthe.
Instellingen zijn opgeslagen