Koopwoningen in Assen

Bekijk alle 240 woningen te koop in Assen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Assen die je zoekt.

Makelaars in Assen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Assen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Assen. Een koopwoning bezichtigen in Assen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Assen

Er staan 240 woningen te koop in Assen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Assen.

Huis te koop in Assen

Assen is een plaats in de gemeente Assen binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Assen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Assen. Kan je jouw woning niet vinden in Assen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Assen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Assen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Assen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Assen, koophuizen Assen of 2 kamer woningen Assen.
Instellingen zijn opgeslagen