Hoeveel bieden op
een huis?

De belangrijkste vraag bij de aankoop van een woning. En wat is een goed bod? Om een goede kans te maken is het cruciaal om te weten óf en hoeveel je tegenwoordig moet overbieden op een huis. Het Huispedia waarderapport geeft je alle inzichten voor het winnende bod voor elke woning in Nederland.

3.207 mensen gingen je afgelopen maand voor
header image

Toegang tot unieke inzichten die alleen makelaars hebben

In de huidige overspannen woningmarkt lijkt overbieden de standaard te zijn geworden. Toch is het afgelopen jaar 38% van de huizen op of onder de vraagprijs verkocht. Dat bekekent dat er in 62% van de gevallen is overboden, dus zeker niet altijd. Wij helpen jou hoe je het beste bod kan samenstellen met de juiste feiten.

Gelijk inzicht in de verwachte verkoopprijs en interesse
Altijd de meest recente transactieprijzen van woningen in de buurt
Overzicht prijshistorie en hoe de woningwaarde zich ontwikkelt

Jouw Huispedia Waarderapport

Het complete waarderapport is ideaal bij de aankoop van een woning. Zo ontvang je in één oogopslag alles wat nodig is voor het bepalen van het juiste bod voor elke woning in Nederland. Als opknapper of volledig gerenoveerd. Dit bevat onder andere:

Actuele verkoopwaarde, biedadvies en laatste koopsom
6 belangrijkste referentiewoningen inclusief laatste koopsom
(t.w.v. € 24,95)
Kadastrale kaart met afmetingen (t.w.v. € 19,95)
Huidige actieve aanbod en ontwikkelingen in de buurt

Ontvang direct jouw waarderapport

En krijg toegang tot unieke inzichten die alleen makelaars hebben

Direct leverbaar

Bekijk een voorbeeld.

Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding
Voorbeeldrapport afbeelding

Veelgestelde vragen.

Huispedia is opgericht in 2018 door Ramon Noordeloos en Maxim Bours vanuit de persoonlijke frustratie dat alle inzichten verborgen waren. Met 2,1 miljoen unieke bezoekers is het nu het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Huispedia biedt alles wat je moet weten over een woning op één plek, van zowel woningen die te koop staan tot die (nog) niet op de markt zijn.

De gegevens die Huispedia gebruikt zijn onder meer afkomstig van gemeentelijke en andere databases zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), KCAF en Open data Overheid. Daarnaast maken wij ook gebruik van onze eigen unieke Huispedia data zoals zoekgedrag, interesse en het woningaanbod dat alleen op Huispedia staat.

Het Huispedia Waarderapport kost eenmalig €24,95 per woning. Hiermee bespaar je een hoop. Uit onderzoek is gebleken dat er in 64% van de gevallen te veel is geboden. Door het doen van het juiste bod gebaseerd op juiste feiten bespaar je gemakkelijk duizenden euro’s.

Ja, nadat je het waarderapport hebt aangevraagd gaan wij direct aan de slag voor jouw specifiek gekozen woning. Je ontvang dan direct het waarderapport van ons per mail.

Dit zeggen onze fans.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

klant
Handige site

Handige site, zinvolle informatie

Hendrik jan Floor
wordt goed werk gedaan

wordt goed werk gedaan

Gerard Jansen
Waar voor je geld

Huispedia bevat meer relevante informatie dan Funda en helpt bij het nemen van een verantwoorde beslissing. Vooral de waardebepaling, nu en in de toekomst, door Huispedia geeft een goed beeld mbt de vraagprijs.

Rob Hulst
Duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Ronald Plugge
Prima informatie

Handige website naast funda.nl

Bob
Handige site, maar blijf kritisch

Fijn om e e.a. van een woning te weten te komen en een indicatie te krijgen van de marktwaarde. In sommige gevallen zet ik wel vraagtekens bij die indicatieve marktwaarde. In geval van een kluswoning lijkt de waarde na renovatie vermeld te staan.

Jos
Handige site voor algemene info

Handige site voor algemene info

Frank Jansen
Handige Tool als voorbereiding bij koop…

Handige Tool als voorbereiding bij koop en /of verkoop van je woning.

Mario
Een snelle en adequate reactie op de…

Een snelle en adequate reactie op de vraag over de onzekerheid op de huizenmarkt en hoe hier als potentiële klant/ koper/ verkoper hier mee om te gaan.

klant
Goed
301 reviews op
Wij zijn de onafhankelijke digitale woningadviseur en bieden online alles wat je moet weten op één plek, van zowel woningen die te koop staan als woningen die nog niet op de markt zijn.
Bart, Eén van onze digitale woningadviseurs

Ontvang direct jouw waarderapport