Vind jouw droomhuis

Vind in het meest complete overzicht van Nederland jouw droomhuis, zelfs voordat het al te koop staat. Krijg unieke inzichten, inclusief voorspelde marktwaarde.

Claim je eigen woning

Met je gratis account kan je jouw eigen woning ‘claimen’. Zo kan jij direct aan de slag met je woning op Huispedia en deze aanvullen met extra informatie en foto's.

Jij bepaalt

Vervolgens bepaal je helemaal zelf wat je wilt doen. Gelijk te koop zetten of toch liever even wachten en eerst ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt.

Lees meer

Wij zijn Huispedia.

Wij leven met één motto: het kopen of verkopen van een huis is het állerleukst wanneer jij het zelf kan doen. Sterker nog, het kopen of verkopen van een huis is een feest. Stap voor stap nemen wij jou mee en maken wij alles simpel en transparant. Voor iedereen brengen wij vraag en aanbod samen op één simpele overzichtelijke plek. Wij geven jou het complete beeld van een woning: van huiswaarde tot bereikbaarheid. Wij zijn begonnen in onze garage zodat jij aan de slag kunt vanuit je eigen woonkamer, van je huisvraag naar housewarming.


Claim jouw eigen huis.

Een huis verkopen bedenk je niet van vandaag op morgen, dat begrijpen wij. Claim eerst volledig vrijblijvend jouw huis om het echt tot zijn recht te laten komen. Het is tenslotte jouw huis, jij kent jouw huis het allerbest! Door jouw huisprofiel aan te vullen krijg je de meest up-to-date huiswaarden en scores. Zet vervolgens jouw huis ‘’open voor een bod’’ om te kijken of er misschien wel iemand een hele mooie prijs voor wil geven. Of zet het op ‘’binnenkort in de verkoop’’, om te kijken hoe jouw huis in de markt ligt. Dan kun je het daarna op ‘’Te koop’’ zetten en staan de kopers al in de rij. En ben jij zo verliefd op jouw pareltje, zet het lekker op ‘’niet te koop’’. Dan kun je toch nog heerlijk genieten van jouw fantastische woningprofiel. En jouw vrienden eventueel ook.


Koop of verkoop zelf jouw huis.

Wij geven jou alle informatie en handvatten om zelf jouw droomhuis te kopen of verkopen. Van ons krijg je alle hulp om alles rondom jouw huis voor te bereiden. Bij het verkopen van een huis helpen wij jou bij het bepalen van de vraagprijs en het inzamelen van alle relevante informatie. En bij het kopen van een huis geven wij alle handige informatie die jij nodig hebt bij de aankoop, van bereikbaarheid tot huiswaarde. Zelfs in de minder feestelijke onderwerpen geven wij inzichten zoals toekomstige kosten, inclusief specifieke gemeentelijke belastingen. Met Huispedia sta jij een stuk sterker in jouw schoenen en ben jij zelf de expert.

Instellingen zijn opgeslagen