Welke woningstatus opties zijn er en waarom?

Huispedia werkt met verschillende woningstatus opties. Door de bezoekers van je huisprofiel te laten zien waar jij staat, kan je al in een vroeg stadium in contact komen met geïnteresseerden in jouw woning of met woningeigenaren die hun huis nog niet eens te koop hebben staan. Zo weet jij hoe jouw woning in de markt ligt of ben je er extra vroeg bij!

In welke fase zit jij?
Met één druk op de knop geef je aan waar je staat en maak je huizenzoekers direct duidelijk in welke situaties ze contact met jou kunnen opnemen. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je huis niet te koop staat, maar dat je wel open staat voor een goed bod. Of je geeft aan dat jouw woning op termijn beschikbaar komt, terwijl je zelf in alle rust op zoek bent naar je volgende woning. Op deze manier brengt Huispedia vraag een aanbod dichter & transparanter bij elkaar. Zo vergroten wij de kansen op succes, voor kopers & verkopers.

Claim hier jouw huis en geef je woningstatus aan. Je kan kiezen uit de volgende opties:

  • Niet te koop
  • Open voor een bod  
  • Op termijn beschikbaar
  • Te koop op Huispedia

Vervolgens vul jij je huisprofiel aan met extra kenmerken, foto’s, video’s. Bij Huispedia ben jij altijd de baas over je eigen huisprofiel en bepaal je zelf welke informatie je met anderen wilt delen.

Instellingen zijn opgeslagen