Heeft Huispedia een mobiele App?

Wij hebben op dit moment nog geen mobiele app beschikbaar voor je smartphone of tablet. Gelukkig hebben we Huispedia wel helemaal geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. En mocht je Huispedia toch snel willen bereiken? Met een snelkoppeling heb je voortaan met één tik op je scherm direct toegang tot Huispedia.

Maak een snelkoppeling in iOS
  • Open www.huispedia.nl in iOS Safari op je iPhone of iPad
  • Tik op het deel-icoontje in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog)
  • Veeg in de onderste rij van het deel-menu naar links of rechts
  • Tik op de optie ‘Voeg toe aan beginscherm’
Maak een snelkoppeling in Android
  • Open www.huispedia.nl in de Chrome browser op je Android toestel
  • Kies in het menu voor ‘toevoegen aan startscherm’
  • Voer de naam 'Huispedia' in
  • Tik op de optie ‘Toevoegen’