Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga hiervoor eerst naar het inlogscherm waar je normaal gesproken je e-mailadres en wachtwoord invoert. Druk daar op de knop: 'wachtwoord vergeten'. Je komt vervolgens in een nieuw scherm waar gevraagd wordt om je e-mailadres op te geven. Voer je e-mailadres in en druk op verzenden. Je ontvangt daarna van ons een e-mail bericht met verdere instructies.