‘Te koop’ op Huispedia, wat betekent deze woningstatus?

Met de woningstatus ‘te koop’ maak je duidelijk dat je huis op dit moment te koop staat en dat je dus op zoek bent naar kopers met serieuze interesse. Door jouw huisprofiel zo volledig mogelijk in te vullen en aan te vullen met foto’s, video’s en een goede omschrijving, krijgen potentiële kopers een goed beeld van jouw woning. Zij zullen je woning beter waarderen en dus hopelijk ook sneller contact met je opnemen. Als verkoper bepaal je zelf hoeveel hulp en ondersteuning je nodig hebt en wie je daarvoor inschakelt.

Zodra jouw huisprofiel compleet is, is het slim om je profiel actief te delen via bijvoorbeeld op Facebook, Instagram of Twitter. Zo breng je niet alleen directe bezoekers van je huisprofiel op de hoogte, maar ook familie, vrienden en vrienden van vrienden. Mooi meegenomen. Vraag hen vervolgens ook of ze jouw huisprofiel willen delen en je zo willen helpen met de promotie!

Als je een makelaar hebt ingeschakeld, kan je er voor kiezen om het invullen van je huisprofiel, de verkoop-voorbereiding, de onderhandelingen, de marketing en het afhandelen van de verkoop geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Huispedia denken wij daar simpel over: ''Het is jouw feestje, wij willen dat jij op jouw eigen manier jouw huis kan verkopen.''

Instellingen zijn opgeslagen