Helpcentrum.

Hoe zoek ik woningen?

Hoe zoek ik woningen?

Van huisdroom naar housewarming, dat is waar wij voor staan! Daarom maken wij het zoeken naar jouw droomhuis nog makkelijker.

Zoeken
Jouw zoektocht begint heel eenvoudig: ga naar het zoekveld en vul de plaats of straat in waar jij woningen wilt gaan zoeken. Het zoekveld is niet te missen, die vind je midden op onze homepage of boven in op elke woningpagina. Je komt nu op onze zoekpagina met de zoekresultaten. Aan de linkerkant scroll je door het woningaanbod en op de kaart rechts zie je de locatie van deze woningen. Door op de kaart in- of uit te zoomen kan je je zoekgebied heel gemakkelijk verkleinen of vergroten. De zoekresultaten bewegen automatisch mee. Zo zie je dus alleen het aanbod in het gebied van jouw interesse.

Filters
Om je zoekresultaten verder te verfijnen, kan je gebruik maken van de filters bovenaan bij de zoekresultaten. Je kan filteren op type woning, woningprijs, woonoppervlakte, aantal kamers etc. Daarnaast kan je bij ons exclusief ook woningen vinden die nog niet te koop staan, maar waarvan de eigenaar wel open staat voor een bod of aangeeft dat deze op termijn wilt gaan verhuizen. En onder de knop ‘Meer’ kan je je zoekopdracht nóg verder verfijnen.


Altijd op de hoogte en neem zelf de regie.

Al honderdduizenden mensen beheren
hun eigen woning op Huispedia.

Instellingen zijn opgeslagen