Hoe zoek ik woningen?

Van huisdroom naar housewarming, dat is waar wij voor staan! Daarom maken wij het zoeken naar jouw droomhuis nog makkelijker.


Eén zoekopdracht, duizend-en-één mogelijkheden

Jouw huizenjacht begint heel eenvoudig: ga naar het zoekveld en typ de provincie, plaats, postcode of straat waarin jij wilt zoeken. Dit invoerveld vind je in het midden van de home-pagina én op alle andere pagina’s bovenaan het scherm.

Vervolgens druk je op enter of op het vergrootglas-icoon. Je komt nu op onze interactieve pagina met zoekresultaten. Aan de linkerkant scroll je door het woningaanbod en op de kaart rechts zie je de locatie van deze woningen. Door op de kaart in- of uit te zoomen kan je je zoekgebied heel gemakkelijk verkleinen of vergroten. De zoekresultaten rechts bewegen automatisch mee. Zo zie je dus alleen het aanbod in het gebied van jouw interesse.


Slimme zoekfilters voor het optimale resultaat

Om je zoekresultaten verder te verfijnen, kan je gebruik maken van de slimme filters bovenaan de kaart met zoekresultaten. Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken kan je tijdens het verfijnen van zoekopdracht gelijk zien hoeveel woningen er overblijven.

Je kan filteren op type woning, woningprijs, woonoppervlak, aantal kamers plús een aantal unieke filters. Daarnaast kan je bij ons exclusief ook woningen vinden die nog niet te koop staan, maar waarvan de eigenaar wel open staat voor een bod of aangeeft dat hij op termijn wil gaan verhuizen. Deze mogelijkheden vind je onder de knop ‘Type aanbod’. En onder de knop ‘Meer’ kan je je zoekopdracht nóg verder verfijnen – van de afstand tot de bushalte tot en met de ligging van de tuin. Zo vind je precies die woning die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Jouw droomhuis.


Makkelijk bijblijven: je zoekopdrachten opslaan

Door je zoekopdrachten op te slaan, hoef je niet steeds opnieuw alle filters in te stellen. Dat doe je heel gemakkelijk met de knop rechtsboven de resultaten: ‘Bewaar zoekopdracht’. Je kan je zoekopdracht direct een naam geven én aangeven of je een e-mail wilt ontvangen zodra er nieuwe woningen zijn die aan jouw zoekopdracht voldoen. Om gebruik te maken van deze functionaliteiten heb je een persoonlijk Huispedia-account nodig. Je kan je hier gratis en geheel vrijblijvend registeren.

Instellingen zijn opgeslagen