logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Industriegebied in Zoetermeer

Begrijp de huizenprijzen in Industriegebied Zoetermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Industriegebied Zoetermeer

Industriegebied is een wijk in de plaats Zoetermeer binnen de gemeente Zoetermeer. Deze wijk telt volgens het CBS 1.050 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.039 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 581.039
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Industriegebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industriegebied is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industriegebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Industriegebied.

Woningen recent verkocht in Industriegebied

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industriegebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industriegebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industriegebied. Een eengezinswoning in Industriegebied komt het meest (56%) voor. Daarna komt een herenhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Industriegebied

In Industriegebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industriegebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industriegebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Industriegebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Industriegebied vergeleken met de Zoetermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Industriegebied Zoetermeer

Starterswoningen in Industriegebied Zoetermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Industriegebied Zoetermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industriegebied Zoetermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Industriegebied Zoetermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Industriegebied Zoetermeer

Wil je een huis kopen in Industriegebied Zoetermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industriegebied Zoetermeer . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industriegebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industriegebied.

Bekijk alle koopwoningen in Industriegebied Zoetermeer. Zoek je huurwoning in Industriegebied Zoetermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Industriegebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industriegebied is 4.521 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.344 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Industriegebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industriegebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Industriegebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Industriegebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Industriegebied

Rokkehage c.a. Lansinghage c.a. Zoeterhage c.a. Hoornerhage c.a.