Huizenprijzen en de huizenmarkt De Leyens in Zoetermeer

Begrijp de huizenprijzen in De Leyens Zoetermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Leyens Zoetermeer

De Leyens is een buurt in de wijk Buytenwegh de Leyens en plaats Zoetermeer binnen de gemeente Zoetermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 19.825 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Leyens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 437.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 437.608
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in De Leyens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Leyens is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Leyens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Leyens.

Woningen recent verkocht in De Leyens

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Leyens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Leyens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Leyens. Een eengezinswoning in De Leyens komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Leyens

In De Leyens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Leyens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Leyens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Leyens

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Leyens vergeleken met de Zoetermeer en Nederland.

Huizenprijzen in De Leyens Zoetermeer

Starterswoningen in De Leyens Zoetermeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Leyens Zoetermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Leyens Zoetermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Leyens Zoetermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Leyens Zoetermeer

Wil je een huis kopen in De Leyens Zoetermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Leyens Zoetermeer . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Leyens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Leyens.

Bekijk alle koopwoningen in De Leyens Zoetermeer. Zoek je huurwoning in De Leyens Zoetermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Leyens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Leyens is 3.729 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.478 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Leyens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Leyens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Leyens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Leyens. De buurt zelf valt binnen de wijk Buytenwegh de Leyens in de gemeente Zoetermeer.

Buytenwegh De Leyens

Alle straten van De Leyens

De Leyens bestaat uit 109 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.