Alle woningmarktinfo Krommenie West in Zaanstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Krommenie West

Een eerste blik op Krommenie West

Krommenie West is een wijk in de gemeente Zaanstad. Deze wijk telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommenie West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 368.772 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 368.772
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Krommenie West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krommenie West is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krommenie West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Krommenie West.

Woningen recent verkocht in Krommenie West

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommenie West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krommenie West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krommenie West. Een galerijflat in Krommenie West komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krommenie West

In Krommenie West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Krommenie West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Krommenie West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Krommenie West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Krommenie West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Krommenie West vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Krommenie West

Wil je een huis kopen in Krommenie West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krommenie West . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krommenie West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krommenie West.

Zoek je huurwoning in Krommenie West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Krommenie West.

Huizenprijzen in Krommenie West

Starterswoningen in Krommenie West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Krommenie West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krommenie West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krommenie West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krommenie West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krommenie West is 3.626 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.765 euro).

Leeftijden Krommenie West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krommenie West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Krommenie West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Krommenie West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Krommenie West

Zuiderham Noorderham Krommeniedijk Willis

Instellingen zijn opgeslagen