Alle woningmarktinfo Krommenie Oost in Zaanstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Krommenie Oost

Een eerste blik op Krommenie Oost

Krommenie Oost is een wijk in de gemeente Zaanstad. Deze wijk telt volgens het CBS 7.895 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommenie Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 364.213 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 364.213
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Krommenie Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krommenie Oost is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krommenie Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Krommenie Oost.

Woningen recent verkocht in Krommenie Oost

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommenie Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krommenie Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krommenie Oost. Een eengezinswoning in Krommenie Oost komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krommenie Oost

In Krommenie Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Krommenie Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Krommenie Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Krommenie Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Krommenie Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Krommenie Oost vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Krommenie Oost

Wil je een huis kopen in Krommenie Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krommenie Oost . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krommenie Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krommenie Oost.

Zoek je huurwoning in Krommenie Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Krommenie Oost.

Huizenprijzen in Krommenie Oost

Starterswoningen in Krommenie Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Krommenie Oost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krommenie Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krommenie Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krommenie Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krommenie Oost is 3.736 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.545 euro).

Leeftijden Krommenie Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krommenie Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Krommenie Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Krommenie Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Krommenie Oost

Zuiderhoofdbuurt Noorderhoofdbuurt Snuiverbuurt Rosariumbuurt

Instellingen zijn opgeslagen