Alle woningmarktinfo Oud Koog a/d Zaan in Zaanstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oud Koog a/d Zaan

Een eerste blik op Oud Koog a/d Zaan

Oud Koog a/d Zaan is een wijk in de gemeente Zaanstad. Deze wijk telt volgens het CBS 4.750 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Koog a/d Zaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 423.367 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 423.367
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oud Koog a/d Zaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Koog a/d Zaan is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Koog a/d Zaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Koog a/d Zaan.

Woningen recent verkocht in Oud Koog a/d Zaan

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Koog a/d Zaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Koog a/d Zaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Koog a/d Zaan. Een eengezinswoning in Oud Koog a/d Zaan komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Koog a/d Zaan

In Oud Koog a/d Zaan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oud Koog a/d Zaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oud Koog a/d Zaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Koog a/d Zaan
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oud Koog a/d Zaan

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud Koog a/d Zaan vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oud Koog a/d Zaan

Wil je een huis kopen in Oud Koog a/d Zaan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Koog a/d Zaan . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Koog a/d Zaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Koog a/d Zaan.

Zoek je huurwoning in Oud Koog a/d Zaan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oud Koog a/d Zaan.

Huizenprijzen in Oud Koog a/d Zaan

Starterswoningen in Oud Koog a/d Zaan zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Koog a/d Zaan zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Koog a/d Zaan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Koog a/d Zaan? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Koog a/d Zaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Koog a/d Zaan is 3.792 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.317 euro).

Leeftijden Oud Koog a/d Zaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Koog a/d Zaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud Koog a/d Zaan

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud Koog a/d Zaan? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud Koog a/d Zaan

Oud Koog

Instellingen zijn opgeslagen