Alle woningmarktinfo Pelders- en Hoornseveld in Zaanstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Pelders- en Hoornseveld

Een eerste blik op Pelders- en Hoornseveld

Pelders- en Hoornseveld is een wijk in de gemeente Zaanstad. Deze wijk telt volgens het CBS 10.955 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pelders- en Hoornseveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.972 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 359.972
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Pelders- en Hoornseveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pelders- en Hoornseveld is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pelders- en Hoornseveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pelders- en Hoornseveld.

Woningen recent verkocht in Pelders- en Hoornseveld

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pelders- en Hoornseveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pelders- en Hoornseveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pelders- en Hoornseveld. Een galerijflat in Pelders- en Hoornseveld komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pelders- en Hoornseveld

In Pelders- en Hoornseveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Pelders- en Hoornseveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Pelders- en Hoornseveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pelders- en Hoornseveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Pelders- en Hoornseveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Pelders- en Hoornseveld vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Pelders- en Hoornseveld

Wil je een huis kopen in Pelders- en Hoornseveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pelders- en Hoornseveld . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pelders- en Hoornseveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pelders- en Hoornseveld.

Zoek je huurwoning in Pelders- en Hoornseveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Pelders- en Hoornseveld.

Huizenprijzen in Pelders- en Hoornseveld

Starterswoningen in Pelders- en Hoornseveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Pelders- en Hoornseveld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pelders- en Hoornseveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pelders- en Hoornseveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pelders- en Hoornseveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pelders- en Hoornseveld is 3.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.082 euro).

Leeftijden Pelders- en Hoornseveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pelders- en Hoornseveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Pelders- en Hoornseveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Pelders- en Hoornseveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Pelders- en Hoornseveld

Peldersveld Hoornseveld

Instellingen zijn opgeslagen