Alle woningmarktinfo Noordwolde in Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordwolde

Een eerste blik op Noordwolde

Noordwolde is een wijk in de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 5.340 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.636 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 427.636
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Noordwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwolde is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwolde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwolde. Een eengezinswoning in Noordwolde komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwolde

In Noordwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwolde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noordwolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordwolde vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Noordwolde waar ligt dat?

Woningen te koop in Noordwolde

Wil je een huis kopen in Noordwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwolde . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwolde.

Zoek je huurwoning in Noordwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Noordwolde.

Huizenprijzen in Noordwolde

Starterswoningen in Noordwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwolde is 2.625 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.195 euro).

Leeftijden Noordwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordwolde

Noordwolde Boijl Oosterstreek Verspreide huizen Noordwolde en Zandhuizen Verspreide huizen Boijl