Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordwolde in Oosterstreek

Begrijp de huizenprijzen in Noordwolde Weststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwolde Weststellingwerf

Noordwolde is een wijk in de plaats Oosterstreek binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 5.340 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 434.130 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 434.130
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Noordwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwolde is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwolde. Een eengezinswoning in Noordwolde komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwolde

In Noordwolde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noordwolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordwolde vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Noordwolde Weststellingwerf

Starterswoningen in Noordwolde Weststellingwerf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwolde Weststellingwerf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwolde Weststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwolde Weststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwolde Weststellingwerf

Wil je een huis kopen in Noordwolde Weststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwolde Weststellingwerf . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwolde Weststellingwerf. Zoek je huurwoning in Noordwolde Weststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwolde is 2.980 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.438 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordwolde

Noordwolde Boijl Oosterstreek Verspreide huizen Noordwolde en Zandhuizen Verspreide huizen Boijl