Huizenmarkt Blesdijke in Peperga (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blesdijke

Woningmarkt Blesdijke

Blesdijke is een wijk in de plaats Peperga binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 1.375 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blesdijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.571 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 530.571
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Blesdijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blesdijke is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blesdijke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Blesdijke

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blesdijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blesdijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blesdijke. Een woonboerderij in Blesdijke komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blesdijke

In Blesdijke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blesdijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blesdijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blesdijke
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Blesdijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Blesdijke vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Blesdijke waar ligt dat?

Woningen te koop Blesdijke

Wil je een huis kopen in Blesdijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blesdijke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blesdijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blesdijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Blesdijke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blesdijke. Zoek je huurwoning in Blesdijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blesdijke

Starterswoningen in Blesdijke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blesdijke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blesdijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blesdijke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blesdijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blesdijke is 5.194 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro).

Leeftijden Blesdijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blesdijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Blesdijke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Blesdijke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Blesdijke

Blesdijke De Blesse Peperga Verspreide huizen De Blesse Verspreide huizen Blesdijke Verspreide huizen Peperga