Huizenmarkt Oldeholtpade in Oldeholtpade (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldeholtpade

Woningmarkt Oldeholtpade

Oldeholtpade is een wijk in de plaats Oldeholtpade binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 1.520 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtpade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 525.131
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldeholtpade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeholtpade is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldeholtpade kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldeholtpade

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeholtpade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeholtpade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeholtpade. Een eengezinswoning in Oldeholtpade komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeholtpade

In Oldeholtpade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeholtpade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeholtpade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldeholtpade
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oldeholtpade

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oldeholtpade vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oldeholtpade waar ligt dat?

Woningen te koop Oldeholtpade

Wil je een huis kopen in Oldeholtpade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeholtpade . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeholtpade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeholtpade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldeholtpade. Zoek je huurwoning in Oldeholtpade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldeholtpade

Starterswoningen in Oldeholtpade zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeholtpade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeholtpade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldeholtpade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldeholtpade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeholtpade is 2.500 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.136 euro).

Leeftijden Oldeholtpade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeholtpade vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oldeholtpade

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oldeholtpade? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oldeholtpade

Oldeholtpade Nijeholtpade Verspreide huizen Oldeholtpade Verspreide huizen Nijeholtpade