Huizenprijzen en de huizenmarkt Scherpenzeel in Spanga

Begrijp de huizenprijzen in Scherpenzeel Weststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scherpenzeel Weststellingwerf

Scherpenzeel is een wijk in de plaats Spanga binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 690 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scherpenzeel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 534.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 534.577
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Scherpenzeel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scherpenzeel is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scherpenzeel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scherpenzeel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scherpenzeel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scherpenzeel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Scherpenzeel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scherpenzeel. Een eengezinswoning in Scherpenzeel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scherpenzeel

In Scherpenzeel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scherpenzeel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scherpenzeel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Scherpenzeel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Scherpenzeel vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Scherpenzeel Weststellingwerf

Starterswoningen in Scherpenzeel Weststellingwerf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scherpenzeel Weststellingwerf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scherpenzeel Weststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scherpenzeel Weststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scherpenzeel Weststellingwerf

Wil je een huis kopen in Scherpenzeel Weststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scherpenzeel Weststellingwerf . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scherpenzeel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scherpenzeel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Scherpenzeel Weststellingwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Scherpenzeel Weststellingwerf. Zoek je huurwoning in Scherpenzeel Weststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scherpenzeel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scherpenzeel is 3.834 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.270 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scherpenzeel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scherpenzeel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Scherpenzeel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Scherpenzeel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Scherpenzeel

Scherpenzeel Spanga Slijkenburg Verspreide huizen Scherpenzeel Verspreide huizen Spanga