Huizenmarkt Munnekeburen in Nijetrijne (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Munnekeburen

Woningmarkt Munnekeburen

Munnekeburen is een wijk in de plaats Nijetrijne binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 820 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munnekeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.623 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 474.623
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Munnekeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Munnekeburen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Munnekeburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Munnekeburen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Munnekeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Munnekeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Munnekeburen. Een eengezinswoning in Munnekeburen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Munnekeburen

In Munnekeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Munnekeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Munnekeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Munnekeburen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Munnekeburen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Munnekeburen vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Munnekeburen waar ligt dat?

Woningen te koop Munnekeburen

Wil je een huis kopen in Munnekeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Munnekeburen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Munnekeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Munnekeburen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Munnekeburen. Zoek je huurwoning in Munnekeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Munnekeburen

Starterswoningen in Munnekeburen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Munnekeburen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Munnekeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Munnekeburen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Munnekeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Munnekeburen is 2.451 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.007 euro).

Leeftijden Munnekeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Munnekeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Munnekeburen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Munnekeburen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Munnekeburen

Munnekeburen Nijetrijne Langelille Verspreide huizen Munnekeburen Verspreide huizen Nijetrijne Verspreide huizen Langelille