Alle woningmarktinfo Helomavaart in Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Helomavaart

Een eerste blik op Helomavaart

Helomavaart is een wijk in de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 440 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 282.528 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 282.528
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Helomavaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helomavaart is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helomavaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Helomavaart

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helomavaart.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helomavaart. Een woonboerderij in Helomavaart komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helomavaart

In Helomavaart wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Helomavaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Helomavaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Helomavaart
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Helomavaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helomavaart vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Helomavaart waar ligt dat?

Woningen te koop in Helomavaart

Wil je een huis kopen in Helomavaart? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helomavaart . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Helomavaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helomavaart.

Zoek je huurwoning in Helomavaart? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Helomavaart.

Huizenprijzen in Helomavaart

Starterswoningen in Helomavaart zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Helomavaart zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helomavaart zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Helomavaart? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Helomavaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helomavaart is 2.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.856 euro).

Leeftijden Helomavaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helomavaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Helomavaart

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Helomavaart? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Helomavaart

Oldetrijne Oldelamer Verspreide huizen Oldetrijne Verspreide huizen Oldelamer