Huizenprijzen en de huizenmarkt Helomavaart in Oldetrijne

Begrijp de huizenprijzen in Helomavaart Weststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Helomavaart Weststellingwerf

Helomavaart is een wijk in de plaats Oldetrijne binnen de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 440 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.411 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 541.411
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Helomavaart

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Helomavaart is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Helomavaart kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Helomavaart

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Helomavaart.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Helomavaart. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Helomavaart. Een woonboerderij in Helomavaart komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Helomavaart

In Helomavaart wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Helomavaart

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Helomavaart (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Helomavaart

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Helomavaart vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Helomavaart Weststellingwerf

Starterswoningen in Helomavaart Weststellingwerf zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Helomavaart Weststellingwerf zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Helomavaart Weststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Helomavaart Weststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Helomavaart Weststellingwerf

Wil je een huis kopen in Helomavaart Weststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Helomavaart Weststellingwerf . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Helomavaart alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Helomavaart.

Bekijk alle koopwoningen in Helomavaart Weststellingwerf. Zoek je huurwoning in Helomavaart Weststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Helomavaart

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Helomavaart is 3.734 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.779 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Helomavaart

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Helomavaart vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Helomavaart

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Helomavaart? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Helomavaart

Oldetrijne Oldelamer Verspreide huizen Oldetrijne Verspreide huizen Oldelamer