Alle woningmarktinfo Sonnega in Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sonnega

Een eerste blik op Sonnega

Sonnega is een wijk in de gemeente Weststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 1.015 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 764.304 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 764.304
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Sonnega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sonnega is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sonnega kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sonnega

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sonnega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sonnega.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sonnega. Een eengezinswoning in Sonnega komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sonnega

In Sonnega wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sonnega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sonnega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sonnega
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sonnega

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sonnega vergeleken met de Weststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sonnega waar ligt dat?

Woningen te koop in Sonnega

Wil je een huis kopen in Sonnega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sonnega . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sonnega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sonnega.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sonnega.

Zoek je huurwoning in Sonnega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sonnega.

Huizenprijzen in Sonnega

Starterswoningen in Sonnega zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sonnega zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sonnega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sonnega? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sonnega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sonnega is 4.182 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.557 euro).

Leeftijden Sonnega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sonnega vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sonnega

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sonnega? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sonnega

Sonnega Nijelamer Nijeholtwolde Oldeholtwolde Ter Idzard Verspreide huizen Sonnega Verspreide huizen Nijelamer Verspreide huizen Nijeholtwolde Verspreide huizen Oldeholtwolde Verspreide huizen Ter Idzard