Huizenprijzen en de huizenmarkt Dwingelo in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Dwingelo Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dwingelo Westerveld

Dwingelo is een buurt in de wijk Dwingeloo en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 2.755 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 516.876 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 516.876
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Dwingelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dwingelo is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dwingelo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dwingelo.

Woningen recent verkocht in Dwingelo

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dwingelo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dwingelo. Een eengezinswoning in Dwingelo komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dwingelo

In Dwingelo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dwingelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dwingelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dwingelo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dwingelo vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Dwingelo Westerveld

Starterswoningen in Dwingelo Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dwingelo Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dwingelo Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dwingelo Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dwingelo Westerveld

Wil je een huis kopen in Dwingelo Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dwingelo Westerveld . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dwingelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dwingelo.

Bekijk alle koopwoningen in Dwingelo Westerveld. Zoek je huurwoning in Dwingelo Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dwingelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dwingelo is 3.503 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.941 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dwingelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dwingelo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dwingelo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dwingelo. De buurt zelf valt binnen de wijk Dwingeloo in de gemeente Westerveld.

Dwingelo Westeinde Stroovledder Dwingelderveld Verspreide huizen Dwingeloo

Alle straten van Dwingelo

Dwingelo bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.