Maarn waaronder Klein Amsterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam

Een eerste blik op Maarn waaronder Klein Amsterdam

Maarn waaronder Klein Amsterdam is een buurt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze buurt telt volgens het CBS 5.945 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Maarn waaronder Klein Amsterdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.751 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 519.751
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maarn waaronder Klein Amsterdam is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Maarn waaronder Klein Amsterdam kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maarn waaronder Klein Amsterdam

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maarn waaronder Klein Amsterdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maarn waaronder Klein Amsterdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam. Een eengezinswoning in Maarn waaronder Klein Amsterdam komt het meest (68%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maarn waaronder Klein Amsterdam

In Maarn waaronder Klein Amsterdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Maarn waaronder Klein Amsterdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Maarn waaronder Klein Amsterdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maarn waaronder Klein Amsterdam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Maarn waaronder Klein Amsterdam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maarn waaronder Klein Amsterdam vergeleken met de Utrechtse Heuvelrug en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Maarn waaronder Klein Amsterdam

Wil je een huis kopen in Maarn waaronder Klein Amsterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maarn waaronder Klein Amsterdam . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maarn waaronder Klein Amsterdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam.

Zoek je huurwoning in Maarn waaronder Klein Amsterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam.

Huizenprijzen in Maarn waaronder Klein Amsterdam

Starterswoningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maarn waaronder Klein Amsterdam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maarn waaronder Klein Amsterdam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maarn waaronder Klein Amsterdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maarn waaronder Klein Amsterdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam is 3.825 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.701 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Maarn waaronder Klein Amsterdam is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Maarn waaronder Klein Amsterdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maarn waaronder Klein Amsterdam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Maarn waaronder Klein Amsterdam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Maarn waaronder Klein Amsterdam. De buurt zelf valt binnen de wijk Maarn in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Maarn waaronder Klein Amsterdam Maarsbergen Valkenheide Verspreide huizen op de Heuvelrug Verspreide huizen in de Geldersche Vallei

Alle straten van Maarn waaronder Klein Amsterdam

Maarn waaronder Klein Amsterdam bestaat uit 88 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen