Huizenprijzen en de huizenmarkt Bunnik in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Bunnik Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bunnik Utrecht

Bunnik is een wijk in de plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze wijk telt volgens het CBS 6.965 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 604.570 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 604.570
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bunnik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunnik is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunnik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunnik.

Woningen recent verkocht in Bunnik

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunnik.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bunnik

In Bunnik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunnik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunnik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bunnik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bunnik vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Woningen te koop Bunnik Utrecht

Wil je een huis kopen in Bunnik Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunnik Utrecht . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunnik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunnik.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bunnik Utrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Bunnik Utrecht. Zoek je huurwoning in Bunnik Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bunnik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunnik is 4.805 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.422 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bunnik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunnik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bunnik

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bunnik? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bunnik

Bunnik Vechten Verspreide huizen in het noorden Verspreide huizen in het zuiden