Bruinehaar in gemeente Twenterand

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bruinehaar

Een eerste blik op Bruinehaar

Bruinehaar is een wijk in de gemeente Twenterand. Deze wijk telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bruinehaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 364.257 euro.

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 77
Gemiddelde vraagprijs € 364.257
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bruinehaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruinehaar is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruinehaar kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bruinehaar

Er zijn recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinehaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruinehaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruinehaar. Een eengezinswoning in Bruinehaar komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruinehaar

In Bruinehaar wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bruinehaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bruinehaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruinehaar
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bruinehaar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bruinehaar vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bruinehaar

Wil je een huis kopen in Bruinehaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruinehaar . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruinehaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruinehaar.

Zoek je huurwoning in Bruinehaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bruinehaar.

Huizenprijzen in Bruinehaar

Starterswoningen in Bruinehaar zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bruinehaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruinehaar zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruinehaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruinehaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruinehaar is 2.142 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.038 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bruinehaar is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bruinehaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruinehaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bruinehaar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bruinehaar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bruinehaar

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Instellingen zijn opgeslagen