Huizenmarkt Industrieterrein in Vroomshoop (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industrieterrein

Woningmarkt Industrieterrein

Industrieterrein is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.081 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 454.081
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Industrieterrein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Industrieterrein is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Industrieterrein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Industrieterrein

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrieterrein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industrieterrein. Een eengezinswoning in Industrieterrein komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Industrieterrein

In Industrieterrein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrieterrein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrieterrein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrieterrein
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Industrieterrein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Industrieterrein vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Industrieterrein waar ligt dat?

Woningen te koop Industrieterrein

Wil je een huis kopen in Industrieterrein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrieterrein . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrieterrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrieterrein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrieterrein. Zoek je huurwoning in Industrieterrein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industrieterrein

Starterswoningen in Industrieterrein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Industrieterrein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrieterrein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industrieterrein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Industrieterrein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Industrieterrein is 2.854 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.666 euro).

Leeftijden Industrieterrein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrieterrein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Industrieterrein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Industrieterrein. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Industrieterrein

Industrieterrein bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.