Huizenmarkt Beter Wonen in Vroomshoop (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beter Wonen

Woningmarkt Beter Wonen

Beter Wonen is een buurt in de wijk Bruinehaar en plaats Vroomshoop binnen de gemeente Twenterand. Deze buurt telt volgens het CBS 9.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beter Wonen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.603 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 628.603
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Beter Wonen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beter Wonen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beter Wonen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beter Wonen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beter Wonen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beter Wonen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beter Wonen. Een eengezinswoning in Beter Wonen komt het meest (92%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beter Wonen

In Beter Wonen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beter Wonen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beter Wonen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beter Wonen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beter Wonen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beter Wonen vergeleken met de Twenterand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beter Wonen waar ligt dat?

Woningen te koop Beter Wonen

Wil je een huis kopen in Beter Wonen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beter Wonen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beter Wonen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beter Wonen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beter Wonen. Zoek je huurwoning in Beter Wonen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beter Wonen

Starterswoningen in Beter Wonen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beter Wonen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beter Wonen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beter Wonen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beter Wonen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beter Wonen is 2.710 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.074 euro).

Leeftijden Beter Wonen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beter Wonen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beter Wonen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beter Wonen. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinehaar in de gemeente Twenterand.

Vroomshoop-Oost Geerdijk-West Geerdijk-Oost Vroomshoop-West Beter Wonen Nieuwoord Industrieterrein Verspreide huizen Vroomshoop-Oost

Alle straten van Beter Wonen

Beter Wonen bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.