Huizenmarkt Rouveen (buitengebied) in Staphorst (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rouveen (buitengebied)

Woningmarkt Rouveen (buitengebied)

Rouveen (buitengebied) is een wijk in de plaats Staphorst binnen de gemeente Staphorst. Deze wijk telt volgens het CBS 405 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 568.547 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 568.547
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Rouveen (buitengebied)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rouveen (buitengebied) is 240 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rouveen (buitengebied) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rouveen (buitengebied)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rouveen (buitengebied).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rouveen (buitengebied). Een woonboerderij in Rouveen (buitengebied) komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rouveen (buitengebied)

In Rouveen (buitengebied) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rouveen (buitengebied)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rouveen (buitengebied) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rouveen (buitengebied)
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rouveen (buitengebied)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rouveen (buitengebied) vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rouveen (buitengebied) waar ligt dat?

Woningen te koop Rouveen (buitengebied)

Wil je een huis kopen in Rouveen (buitengebied)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rouveen (buitengebied) . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rouveen (buitengebied) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rouveen (buitengebied).

Bekijk hier alle koopwoningen in Rouveen (buitengebied). Zoek je huurwoning in Rouveen (buitengebied)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rouveen (buitengebied)

Starterswoningen in Rouveen (buitengebied) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rouveen (buitengebied) zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rouveen (buitengebied) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rouveen (buitengebied)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rouveen (buitengebied)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rouveen (buitengebied) is 3.579 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.132 euro).

Leeftijden Rouveen (buitengebied)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rouveen (buitengebied) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rouveen (buitengebied)

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rouveen (buitengebied)? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rouveen (buitengebied)

Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Bisschops- en Munnikenslag Verspreide huizen Geerenland Verspreide huizen Oldmaten