logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rouveen (buitengebied) in Staphorst

Begrijp de huizenprijzen in Rouveen (buitengebied) Staphorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rouveen (buitengebied) Staphorst

Rouveen (buitengebied) is een wijk in de plaats Staphorst binnen de gemeente Staphorst. Deze wijk telt volgens het CBS 410 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.891 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 628.891
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Rouveen (buitengebied)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rouveen (buitengebied) is 205 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rouveen (buitengebied) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rouveen (buitengebied)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rouveen (buitengebied).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rouveen (buitengebied). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rouveen (buitengebied). Een woonboerderij in Rouveen (buitengebied) komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rouveen (buitengebied)

In Rouveen (buitengebied) wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rouveen (buitengebied)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rouveen (buitengebied) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rouveen (buitengebied)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rouveen (buitengebied) vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Huizenprijzen in Rouveen (buitengebied) Staphorst

Starterswoningen in Rouveen (buitengebied) Staphorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rouveen (buitengebied) Staphorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rouveen (buitengebied) Staphorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rouveen (buitengebied) Staphorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rouveen (buitengebied) Staphorst

Wil je een huis kopen in Rouveen (buitengebied) Staphorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rouveen (buitengebied) Staphorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rouveen (buitengebied) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rouveen (buitengebied).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rouveen (buitengebied) Staphorst.

Bekijk alle koopwoningen in Rouveen (buitengebied) Staphorst. Zoek je huurwoning in Rouveen (buitengebied) Staphorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rouveen (buitengebied)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rouveen (buitengebied) is 3.438 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.004 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rouveen (buitengebied)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rouveen (buitengebied) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rouveen (buitengebied)

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rouveen (buitengebied)? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rouveen (buitengebied)

Verspreide huizen Dedemsvaart Verspreide huizen Bisschops- en Munnikenslag Verspreide huizen Geerenland Verspreide huizen Oldmaten