Huizenmarkt Hasselt in Rouveen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hasselt

Woningmarkt Hasselt

Hasselt is een wijk in de plaats Rouveen binnen de gemeente Staphorst. Deze wijk telt volgens het CBS 6.655 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.097 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 357.097
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hasselt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hasselt is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hasselt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hasselt.

Woningen recent verkocht in Hasselt

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hasselt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hasselt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hasselt

In Hasselt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hasselt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hasselt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hasselt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hasselt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hasselt vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hasselt waar ligt dat?

Woningen te koop Hasselt

Wil je een huis kopen in Hasselt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hasselt . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hasselt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hasselt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hasselt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hasselt. Zoek je huurwoning in Hasselt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hasselt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hasselt is 2.785 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.532 euro).

Leeftijden Hasselt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hasselt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hasselt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hasselt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hasselt

Hasselt Kern Hasselt Dedemsvaart-Zuid Hasselt Dedemsvaart Hasselt Industrieterrein Nadorst Ter Wee's Hoek Molenwaard Hasselt om de Weede