Huizenmarkt Hasselt om de Weede in Rouveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hasselt om de Weede

Woningmarkt Hasselt om de Weede

Hasselt om de Weede is een buurt in de wijk Hasselt en plaats Rouveen binnen de gemeente Staphorst. Deze buurt telt volgens het CBS 6.655 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt om de Weede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 378.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 378.847
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hasselt om de Weede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hasselt om de Weede is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hasselt om de Weede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hasselt om de Weede.

Woningen recent verkocht in Hasselt om de Weede

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hasselt om de Weede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hasselt om de Weede.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hasselt om de Weede. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hasselt om de Weede

In Hasselt om de Weede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hasselt om de Weede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hasselt om de Weede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hasselt om de Weede
Binnenring: Nederland

Hasselt om de Weede waar ligt dat?

Woningen te koop Hasselt om de Weede

Wil je een huis kopen in Hasselt om de Weede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hasselt om de Weede . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hasselt om de Weede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hasselt om de Weede.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hasselt om de Weede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hasselt om de Weede. Zoek je huurwoning in Hasselt om de Weede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hasselt om de Weede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hasselt om de Weede is 3.353 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.729 euro).

Leeftijden Hasselt om de Weede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hasselt om de Weede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hasselt om de Weede

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hasselt om de Weede. De buurt zelf valt binnen de wijk Hasselt in de gemeente Staphorst.

Hasselt Kern Hasselt Dedemsvaart-Zuid Hasselt Dedemsvaart Hasselt Industrieterrein Nadorst Ter Wee's Hoek Molenwaard Hasselt om de Weede

Alle straten van Hasselt om de Weede

Hasselt om de Weede bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.