Huizenmarkt Somerense Heide in Someren (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Somerense Heide

Woningmarkt Somerense Heide

Somerense Heide is een wijk in de plaats Someren binnen de gemeente Someren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.395 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Somerense Heide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 775.148 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 775.148
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Somerense Heide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Somerense Heide is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Somerense Heide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Somerense Heide.

Woningen recent verkocht in Somerense Heide

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Somerense Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Somerense Heide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Somerense Heide. Een eengezinswoning in Somerense Heide komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Somerense Heide

In Somerense Heide wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Somerense Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Somerense Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Somerense Heide
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Somerense Heide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Somerense Heide vergeleken met de Someren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Somerense Heide waar ligt dat?

Woningen te koop Somerense Heide

Wil je een huis kopen in Somerense Heide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Somerense Heide . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Somerense Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Somerense Heide.

Bekijk hier alle koopwoningen in Somerense Heide. Zoek je huurwoning in Somerense Heide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Somerense Heide

Starterswoningen in Somerense Heide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Somerense Heide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Somerense Heide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Somerense Heide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Somerense Heide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Somerense Heide is 2.960 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.325 euro).

Leeftijden Somerense Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Somerense Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Somerense Heide

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Somerense Heide? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Somerense Heide

Somerense Heide Verspreide huizen Somerense Heide