logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Somerense Heide in Someren

Begrijp de huizenprijzen in Somerense Heide Someren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Somerense Heide Someren

Somerense Heide is een wijk in de plaats Someren binnen de gemeente Someren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.500 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Somerense Heide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 700.526 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 700.526
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Somerense Heide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Somerense Heide is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Somerense Heide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Somerense Heide.

Woningen recent verkocht in Somerense Heide

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Somerense Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Somerense Heide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Somerense Heide. Een eengezinswoning in Somerense Heide komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Somerense Heide

In Somerense Heide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Somerense Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Somerense Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Somerense Heide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Somerense Heide vergeleken met de Someren en Nederland.

Huizenprijzen in Somerense Heide Someren

Starterswoningen in Somerense Heide Someren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Somerense Heide Someren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Somerense Heide Someren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Somerense Heide Someren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Somerense Heide Someren

Wil je een huis kopen in Somerense Heide Someren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Somerense Heide Someren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Somerense Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Somerense Heide.

Bekijk alle koopwoningen in Somerense Heide Someren. Zoek je huurwoning in Somerense Heide Someren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Somerense Heide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Somerense Heide is 3.024 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.207 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Somerense Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Somerense Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Somerense Heide

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Somerense Heide? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Somerense Heide

Somerense Heide Verspreide huizen Somerense Heide