Huizenmarkt Overig Smallingerland in Goëngahuizen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Overig Smallingerland

Woningmarkt Overig Smallingerland

Overig Smallingerland is een wijk in de plaats Goëngahuizen binnen de gemeente Smallingerland. Deze wijk telt volgens het CBS 10.805 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Smallingerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.630 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 469.630
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Overig Smallingerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overig Smallingerland is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overig Smallingerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overig Smallingerland.

Woningen recent verkocht in Overig Smallingerland

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Smallingerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overig Smallingerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overig Smallingerland. Een eengezinswoning in Overig Smallingerland komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overig Smallingerland

In Overig Smallingerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overig Smallingerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overig Smallingerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Overig Smallingerland
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Overig Smallingerland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overig Smallingerland vergeleken met de Smallingerland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Overig Smallingerland waar ligt dat?

Woningen te koop Overig Smallingerland

Wil je een huis kopen in Overig Smallingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overig Smallingerland . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overig Smallingerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overig Smallingerland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Overig Smallingerland. Zoek je huurwoning in Overig Smallingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Overig Smallingerland

Starterswoningen in Overig Smallingerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overig Smallingerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overig Smallingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Overig Smallingerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Overig Smallingerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overig Smallingerland is 3.005 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.087 euro).

Leeftijden Overig Smallingerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overig Smallingerland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Overig Smallingerland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Overig Smallingerland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Overig Smallingerland

Opeinde Rottevalle Houtigehage Drachtstercompagnie Kortehemmen Boornbergum De Wilgen Smalle Ee De Veenhoop Goëngahuizen Oudega Nijega De Tike