logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Overig Smallingerland in De Tike

Begrijp de huizenprijzen in Overig Smallingerland Smallingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overig Smallingerland Smallingerland

Overig Smallingerland is een wijk in de plaats De Tike binnen de gemeente Smallingerland. Deze wijk telt volgens het CBS 11.105 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Smallingerland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 480.510 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 77
Gemiddelde vraagprijs € 480.510
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Overig Smallingerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overig Smallingerland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overig Smallingerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overig Smallingerland.

Woningen recent verkocht in Overig Smallingerland

Er zijn recent 77 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Smallingerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overig Smallingerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overig Smallingerland. Een eengezinswoning in Overig Smallingerland komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overig Smallingerland

In Overig Smallingerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overig Smallingerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overig Smallingerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overig Smallingerland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overig Smallingerland vergeleken met de Smallingerland en Nederland.

Huizenprijzen in Overig Smallingerland Smallingerland

Starterswoningen in Overig Smallingerland Smallingerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overig Smallingerland Smallingerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overig Smallingerland Smallingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overig Smallingerland Smallingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overig Smallingerland Smallingerland

Wil je een huis kopen in Overig Smallingerland Smallingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overig Smallingerland Smallingerland . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overig Smallingerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overig Smallingerland.

Bekijk alle koopwoningen in Overig Smallingerland Smallingerland. Zoek je huurwoning in Overig Smallingerland Smallingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overig Smallingerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overig Smallingerland is 3.056 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.088 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overig Smallingerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overig Smallingerland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Overig Smallingerland

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Overig Smallingerland? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Overig Smallingerland

Opeinde Rottevalle Houtigehage Drachtstercompagnie Kortehemmen Boornbergum De Wilgen Smalle Ee De Veenhoop Goëngahuizen Oudega Nijega De Tike