Huizenmarkt Schijndel in Gemonde (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schijndel

Woningmarkt Schijndel

Schijndel is een wijk in de plaats Gemonde binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze wijk telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 568.018 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 126
Gemiddelde vraagprijs € 568.018
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schijndel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schijndel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schijndel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schijndel.

Woningen recent verkocht in Schijndel

Er zijn recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schijndel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schijndel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schijndel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schijndel

In Schijndel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schijndel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schijndel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schijndel
Binnenring: Nederland

Schijndel waar ligt dat?

Woningen te koop Schijndel

Wil je een huis kopen in Schijndel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schijndel . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schijndel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schijndel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schijndel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schijndel. Zoek je huurwoning in Schijndel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schijndel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schijndel is 3.794 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.510 euro).

Leeftijden Schijndel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schijndel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schijndel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schijndel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schijndel

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch