Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Oetelaar in Gemonde

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel

Buitengebied Oetelaar is een buurt in de wijk Schijndel en plaats Gemonde binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze buurt telt volgens het CBS 23.780 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oetelaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.010.013 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.010.013
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Oetelaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Oetelaar is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Oetelaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Oetelaar.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Oetelaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oetelaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Oetelaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Oetelaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Buitengebied Oetelaar

In Buitengebied Oetelaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Oetelaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Oetelaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Oetelaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Oetelaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Buitengebied Oetelaar Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Oetelaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Oetelaar is 2.823 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.830 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Oetelaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Oetelaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Oetelaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Oetelaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Schijndel in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Boschweg Noordoost Boschweg Zuidwest Buitengebeid Elderbroek Buitengebied Broekkant Buitengebied Molendijk Buitengebied Oetelaar Buitengebied Rooiseheide Buitengebied Steeg Buitengebied Vlagheide De Beemd 1 De Beemd 3 De Borne 1 De Borne 2 Duin 1 Duin 2 Grevekeur Hoevenbraak Hopstraat Hulzebraak Molendijk Plein 1 Plein 2 Plein 3 Rooiseheide Schijndel Centrum 1 Schijndel Centrum 2 Schijndel Centrum 3 Schijndel Centrum 4 Wijbosch

Alle straten van Buitengebied Oetelaar

Buitengebied Oetelaar bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.