Alle woningmarktinfo Westerbeek in Sint Anthonis

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerbeek

Een eerste blik op Westerbeek

Westerbeek is een wijk in de gemeente Sint Anthonis. Deze wijk telt volgens het CBS 645 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 329.000
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Westerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerbeek is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerbeek

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerbeek. Een eengezinswoning in Westerbeek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerbeek

In Westerbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Westerbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westerbeek vergeleken met de Sint Anthonis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Westerbeek

Wil je een huis kopen in Westerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerbeek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerbeek.

Zoek je huurwoning in Westerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Westerbeek.

Huizenprijzen in Westerbeek

Starterswoningen in Westerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westerbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerbeek is 2.443 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.990 euro).

Leeftijden Westerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Westerbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Westerbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Westerbeek

Westerbeek Verspreide huizen Westerbeek

Instellingen zijn opgeslagen