Nieuw Mathenesse in gemeente Schiedam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw Mathenesse

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Een eerste blik op Nieuw Mathenesse

Nieuw Mathenesse is een wijk in de gemeente Schiedam. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuw Mathenesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 116.015 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 116.015

Verkoopduur woningen in Nieuw Mathenesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Mathenesse is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Mathenesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Mathenesse.

Woningen recent verkocht in Nieuw Mathenesse

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Mathenesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Mathenesse.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw Mathenesse. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw Mathenesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw Mathenesse vergeleken met de Schiedam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuw Mathenesse

Wil je een huis kopen in Nieuw Mathenesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Mathenesse . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Mathenesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Mathenesse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Mathenesse.

Zoek je huurwoning in Nieuw Mathenesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuw Mathenesse.

Huizenprijzen in Nieuw Mathenesse

Starterswoningen in Nieuw Mathenesse zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Mathenesse zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Mathenesse zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Mathenesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Mathenesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Mathenesse is 2.224 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuw Mathenesse is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Buurten in Nieuw Mathenesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw Mathenesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw Mathenesse

Nieuw-Mathenesse

Instellingen zijn opgeslagen