Huizenprijzen en de huizenmarkt Tuitjenhorn en Kerkbuurt in Tuitjenhorn

Begrijp de huizenprijzen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen

Tuitjenhorn en Kerkbuurt is een buurt in de wijk Harenkarspel en plaats Tuitjenhorn binnen de gemeente Schagen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.925 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuitjenhorn en Kerkbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 467.664 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 467.664
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tuitjenhorn en Kerkbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tuitjenhorn en Kerkbuurt.

Woningen recent verkocht in Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tuitjenhorn en Kerkbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tuitjenhorn en Kerkbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt. Een eengezinswoning in Tuitjenhorn en Kerkbuurt komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tuitjenhorn en Kerkbuurt

In Tuitjenhorn en Kerkbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tuitjenhorn en Kerkbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tuitjenhorn en Kerkbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tuitjenhorn en Kerkbuurt vergeleken met de Schagen en Nederland.

Huizenprijzen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen

Starterswoningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen

Wil je een huis kopen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tuitjenhorn en Kerkbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen. Zoek je huurwoning in Tuitjenhorn en Kerkbuurt Schagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tuitjenhorn en Kerkbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tuitjenhorn en Kerkbuurt is 2.650 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.328 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tuitjenhorn en Kerkbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tuitjenhorn en Kerkbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tuitjenhorn en Kerkbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Harenkarspel in de gemeente Schagen.

Tuitjenhorn en Kerkbuurt Dirkshorn Landelijk gebied Dirkshorn Landelijk gebied Waarland Waarland Kalverdijk

Alle straten van Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Tuitjenhorn en Kerkbuurt bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.