Kraayenstein en de Uithof in gemeente 's-Gravenhage

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kraayenstein en de Uithof

Een eerste blik op Kraayenstein en de Uithof

Kraayenstein en de Uithof is een wijk in de gemeente 's-Gravenhage. Deze wijk telt volgens het CBS 5.875 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Kraayenstein en de Uithof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 732.290 euro.

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 732.290
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kraayenstein en de Uithof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kraayenstein en de Uithof is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Kraayenstein en de Uithof kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kraayenstein en de Uithof

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraayenstein en de Uithof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kraayenstein en de Uithof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kraayenstein en de Uithof. Een portiekflat in Kraayenstein en de Uithof komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kraayenstein en de Uithof

In Kraayenstein en de Uithof wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kraayenstein en de Uithof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kraayenstein en de Uithof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kraayenstein en de Uithof
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kraayenstein en de Uithof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kraayenstein en de Uithof vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kraayenstein en de Uithof

Wil je een huis kopen in Kraayenstein en de Uithof? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kraayenstein en de Uithof . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kraayenstein en de Uithof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kraayenstein en de Uithof.

Zoek je huurwoning in Kraayenstein en de Uithof? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kraayenstein en de Uithof.

Huizenprijzen in Kraayenstein en de Uithof

Starterswoningen in Kraayenstein en de Uithof zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kraayenstein en de Uithof zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kraayenstein en de Uithof zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kraayenstein en de Uithof? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kraayenstein en de Uithof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kraayenstein en de Uithof is 3.621 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.521 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kraayenstein en de Uithof is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kraayenstein en de Uithof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kraayenstein en de Uithof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kraayenstein en de Uithof

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kraayenstein en de Uithof? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kraayenstein en de Uithof

Kraayenstein

Instellingen zijn opgeslagen