Alle woningmarktinfo Kraayenstein

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kraayenstein

Een eerste blik op Kraayenstein

Kraayenstein is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 5.875 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraayenstein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 813.743 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 813.743
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kraayenstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kraayenstein is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kraayenstein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kraayenstein.

Woningen recent verkocht in Kraayenstein

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraayenstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kraayenstein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kraayenstein. Een portiekflat in Kraayenstein komt het meest (69%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kraayenstein

In Kraayenstein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kraayenstein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kraayenstein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kraayenstein
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kraayenstein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kraayenstein vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kraayenstein

Wil je een huis kopen in Kraayenstein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kraayenstein . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kraayenstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kraayenstein.

Zoek je huurwoning in Kraayenstein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kraayenstein.

Huizenprijzen in Kraayenstein

Starterswoningen in Kraayenstein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kraayenstein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kraayenstein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kraayenstein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kraayenstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kraayenstein is 4.108 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.931 euro).

Leeftijden Kraayenstein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kraayenstein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kraayenstein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kraayenstein. De buurt zelf valt binnen de wijk Kraayenstein en de Uithof in de gemeente 's-Gravenhage.

Kraayenstein

Alle straten van Kraayenstein

Kraayenstein bestaat uit 81 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen