Huizenmarkt Heino in Laag Zuthem (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heino

Woningmarkt Heino

Heino is een wijk in de plaats Laag Zuthem binnen de gemeente Raalte. Deze wijk telt volgens het CBS 6.865 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heino. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.463 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 474.463
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heino

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heino is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heino moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heino.

Woningen recent verkocht in Heino

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heino. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heino.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heino. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heino. Een eengezinswoning in Heino komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heino

In Heino wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heino

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heino (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heino
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heino

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heino vergeleken met de Raalte en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heino waar ligt dat?

Woningen te koop Heino

Wil je een huis kopen in Heino? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heino . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heino alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heino.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heino.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heino. Zoek je huurwoning in Heino? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heino

Starterswoningen in Heino zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heino zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heino zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heino? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heino

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heino is 2.724 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.647 euro).

Leeftijden Heino

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heino vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heino

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heino? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heino

Heino-West Heino-Oost Heino-Noord Heino-Zuid Verspreide huizen Twentseweg en omgeving Verspreide huizen Veldhoek Verspreide huizen Rozendaal Verspreide huizen Woolthuis