Huizenmarkt Nieuw Heeten in Nieuw Heeten (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw Heeten

Woningmarkt Nieuw Heeten

Nieuw Heeten is een wijk in de plaats Nieuw Heeten binnen de gemeente Raalte. Deze wijk telt volgens het CBS 1.150 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Heeten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 351.760 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 351.760
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuw Heeten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Heeten is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Heeten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw Heeten

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Heeten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Heeten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Heeten. Een eengezinswoning in Nieuw Heeten komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Heeten

In Nieuw Heeten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Heeten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Heeten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Heeten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw Heeten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw Heeten vergeleken met de Raalte en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuw Heeten waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw Heeten

Wil je een huis kopen in Nieuw Heeten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Heeten . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Heeten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Heeten.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Heeten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw Heeten. Zoek je huurwoning in Nieuw Heeten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw Heeten

Starterswoningen in Nieuw Heeten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Heeten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Heeten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Heeten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Heeten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Heeten is 3.255 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro).

Leeftijden Nieuw Heeten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Heeten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw Heeten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw Heeten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw Heeten

Nieuw Heeten Verspreide huizen Nieuw Heeten