Huizenmarkt Heeten in Heeten (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heeten

Woningmarkt Heeten

Heeten is een wijk in de plaats Heeten binnen de gemeente Raalte. Deze wijk telt volgens het CBS 3.590 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.719 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 519.719
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Heeten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heeten is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heeten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heeten.

Woningen recent verkocht in Heeten

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heeten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heeten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heeten. Een eengezinswoning in Heeten komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heeten

In Heeten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heeten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heeten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heeten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heeten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heeten vergeleken met de Raalte en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heeten waar ligt dat?

Woningen te koop Heeten

Wil je een huis kopen in Heeten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heeten . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heeten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heeten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heeten. Zoek je huurwoning in Heeten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heeten

Starterswoningen in Heeten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heeten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heeten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heeten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heeten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heeten is 3.371 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.953 euro).

Leeftijden Heeten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heeten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heeten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heeten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heeten

Heeten-Kern Verspreide huizen Heeten