Huizenmarkt Raalte-overig en buitengebied in Raalte (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Raalte-overig en buitengebied

Woningmarkt Raalte-overig en buitengebied

Raalte-overig en buitengebied is een wijk in de plaats Raalte binnen de gemeente Raalte. Deze wijk telt volgens het CBS 10.700 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raalte-overig en buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.526 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 86
Gemiddelde vraagprijs € 419.526
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Raalte-overig en buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raalte-overig en buitengebied is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raalte-overig en buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Raalte-overig en buitengebied.

Woningen recent verkocht in Raalte-overig en buitengebied

Er zijn recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raalte-overig en buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raalte-overig en buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raalte-overig en buitengebied. Een eengezinswoning in Raalte-overig en buitengebied komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raalte-overig en buitengebied

In Raalte-overig en buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raalte-overig en buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raalte-overig en buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Raalte-overig en buitengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Raalte-overig en buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Raalte-overig en buitengebied vergeleken met de Raalte en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Raalte-overig en buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Raalte-overig en buitengebied

Wil je een huis kopen in Raalte-overig en buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raalte-overig en buitengebied . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Raalte-overig en buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raalte-overig en buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Raalte-overig en buitengebied. Zoek je huurwoning in Raalte-overig en buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Raalte-overig en buitengebied

Starterswoningen in Raalte-overig en buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Raalte-overig en buitengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raalte-overig en buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Raalte-overig en buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Raalte-overig en buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raalte-overig en buitengebied is 3.062 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.783 euro).

Leeftijden Raalte-overig en buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raalte-overig en buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Raalte-overig en buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Raalte-overig en buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Raalte-overig en buitengebied

Industriegebied De Zegge I en II Industriegebied De Zegge III Plan De Vloedkampen Hartkamp II Drostenkamp en Tijenraan Raan-West Raan-Oost Het Overstigt Verspreide huizen buitengebied