logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Meijel in Meijel

Begrijp de huizenprijzen in Meijel Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meijel Peel en Maas

Meijel is een wijk in de plaats Meijel binnen de gemeente Peel en Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 6.495 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meijel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.712 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 508.712
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Meijel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meijel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meijel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meijel.

Woningen recent verkocht in Meijel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meijel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meijel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meijel. Een eengezinswoning in Meijel komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meijel

In Meijel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meijel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meijel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Meijel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meijel vergeleken met de Peel en Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Meijel Peel en Maas

Starterswoningen in Meijel Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meijel Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meijel Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meijel Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meijel Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Meijel Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meijel Peel en Maas . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meijel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meijel.

Bekijk alle koopwoningen in Meijel Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Meijel Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meijel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meijel is 3.023 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meijel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meijel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meijel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meijel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meijel

Meijel Roggelsedijk Verspreide huizen Molenbaan en Vieruitersten Verspreide huizen Berg en Nederweerterdijk Verspreide huizen Steenoven en Langstraat Verspreide huizen Katsberg en Witdonk