logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Baarlo in Baarlo

Begrijp de huizenprijzen in Baarlo Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baarlo Peel en Maas

Baarlo is een wijk in de plaats Baarlo binnen de gemeente Peel en Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 6.525 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.983 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 418.983
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Baarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarlo is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baarlo.

Woningen recent verkocht in Baarlo

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarlo. Een eengezinswoning in Baarlo komt het meest (68%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baarlo

In Baarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Baarlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Baarlo vergeleken met de Peel en Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Baarlo Peel en Maas

Starterswoningen in Baarlo Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baarlo Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarlo Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baarlo Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baarlo Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Baarlo Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarlo Peel en Maas . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarlo.

Bekijk alle koopwoningen in Baarlo Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Baarlo Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarlo is 3.020 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.790 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Baarlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Baarlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Baarlo

Baarlo Soeterbeek Bong Verspreide huizen op Den Hert Verspreide huizen ten zuiden van Baarlo