logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Panningen in Egchel

Begrijp de huizenprijzen in Panningen Peel en Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Panningen Peel en Maas

Panningen is een wijk in de plaats Egchel binnen de gemeente Peel en Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 17.830 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Panningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 487.137 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 487.137
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Panningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Panningen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Panningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Panningen.

Woningen recent verkocht in Panningen

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Panningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Panningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Panningen. Een eengezinswoning in Panningen komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Panningen

In Panningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Panningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Panningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Panningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Panningen vergeleken met de Peel en Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Panningen Peel en Maas

Starterswoningen in Panningen Peel en Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Panningen Peel en Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Panningen Peel en Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Panningen Peel en Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Panningen Peel en Maas

Wil je een huis kopen in Panningen Peel en Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Panningen Peel en Maas . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Panningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Panningen.

Bekijk alle koopwoningen in Panningen Peel en Maas. Zoek je huurwoning in Panningen Peel en Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Panningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Panningen is 2.969 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.714 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Panningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Panningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Panningen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Panningen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Panningen

Beringe Panningen Helden Vosberg-Loo Egchel Zelen-Hub Groeze Onder-Eindt-Zandberg Keup