Huizenmarkt Hemmen in Hemmen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hemmen

Woningmarkt Hemmen

Hemmen is een wijk in de plaats Hemmen binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 190 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.151 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 411.151
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemmen is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemmen.

Woningen recent verkocht in Hemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemmen. Een herenhuis in Hemmen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemmen

In Hemmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hemmen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hemmen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hemmen vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hemmen waar ligt dat?

Woningen te koop Hemmen

Wil je een huis kopen in Hemmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemmen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemmen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hemmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hemmen. Zoek je huurwoning in Hemmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hemmen

Starterswoningen in Hemmen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hemmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hemmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemmen is 1.442 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.060 euro).

Leeftijden Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hemmen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hemmen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hemmen

Hemmen Verspreide huizen Hemmen