Huizenmarkt Oosterhout in Slijk-Ewijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterhout

Woningmarkt Oosterhout

Oosterhout is een wijk in de plaats Slijk-Ewijk binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 2.815 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.446 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 625.446
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oosterhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhout is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhout.

Woningen recent verkocht in Oosterhout

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhout. Een eengezinswoning in Oosterhout komt het meest (53%) voor. Daarna komt een galerijflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhout

In Oosterhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhout vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosterhout waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterhout

Wil je een huis kopen in Oosterhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhout . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterhout. Zoek je huurwoning in Oosterhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterhout

Starterswoningen in Oosterhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhout zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhout is 3.272 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.489 euro).

Leeftijden Oosterhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterhout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterhout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterhout

Oosterhout Slijk-Ewijk Verspreide huizen Oosterhout